Cu FinComBank e atât de ușor să faci încă un pas spre educație financiară în familie! De Ziua Internațională a Copilului, felicitați elevii cu ocazia sfârșitului anului școlar și dăruiți-le un card bancar deschis pe numele elevului.

FinComBank susține promovarea educației financiare ce ține de utilizarea produselor și serviciilor bancare tehnologizate de către tânăra generație, urmând exemplul țărilor dezvoltate europene și internaționale. Cardul suplimentar pentru elevi oferă siguranță în utilizare și permite elevilor să obțină primele lecții de educație financiară și abilități practice de utilizare a unui card bancar. Părinții vor putea oferi copiilor „bani de buzunar” direct pe un card bancar, dar copiii vor învăța cum să facă economii, să cheltuie și să acumuleze bani, precum și să utilizeze serviciile bancare indispensabile în prezent.

Cardul de la FinComBank este unul accesibil pentru toți, deoarece la deschiderea cardului ONLINE achitați:

  • zero lei emiterea cardului pentru părinte;
  • zero lei emiterea cardului suplimentar pentru elev;
  • zero lei deservirea lunară a cardului pentru elev;
  • zero lei retragerile de numerar de la orice bancomat din țară, dintre care trei retrageri gratuite sunt de la bancomatele altor bănci din Moldova, iar altele trei sunt de la bancomatele FinComBank;
  • zero lei la conectarea și administrarea Internet Banking-ului FinComPay pentru părinte.

Stabiliți limita cheltuielilor lunare pe cardul elevului în mărime de până la 5 000 de lei sau 250 USD/EUR și monitorizați cheltuielile copilului prin notificare SMS.

Pentru comoditatea clienților noștri, FinComBank oferă posibilitatea de a deschide cardul suplimentar pentru elevi atât în sucursalele băncii, precum și ONLINE. Astfel, prezentarea la bancă va avea loc doar la ridicarea cardului!

Aflați mai multe detalii despre produs AICI.

În viața de astăzi, așa cum este imposibil să ai succes fără să știi să scrii și să citești, tot așa este imposibil să ai succes într-un sistem economic complex fără să cunoști noțiunile financiare de bază. Felicităm toți copiii cu Ziua Internațională a Copilului și le dorim să ajungă la majorat independenți și responsabili, având abilități practice de gestionare, planificare a cheltuielilor și economisire a banilor!

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați:

— tеl.: (+373-22) 26-99-99;
— e-mail: [email protected];
— website: www.fincombank.cоm.