(video) „Succesul vine la cei care au abilitatea de a-l crea.” Rectorul ASEM vine cu un mesaj către absolvenții de liceu

4ff80649e8caec31d7d97785c4936d8c

Academia de Studii Economice a Moldovei felicită absolvenții de liceu și îi îndeamnă să facă decizii corecte și să-și urmeze scopurile propuse. Cu un mesaj de încurajare, Grigore Belostecinic, președintele Consiliului Rectorilor din Republica Moldova și rector al ASEM, a sugerat viitorilor studenți să se informeze bine și să analizeze alegerile pe care urmează să le facă, urmând viziuni realiste.

În mesajul de felicitare, Grigore Belostecinic a precizat că indiferent de etapele de studii la care ajungem, cu toții continuăm să învățăm pe parcursul întregii vieți.

„Mă simt onorat și am o deosebită plăcere să vă adresez, în numele marelui colectiv de profesori și studenți ai Academiei de Studii Economice a Moldovei, cele mai sincere felicitări privind finalizarea etapei liceale – una dintre cele mai importante din parcursul vostru educațional. Cel mai mare drept pe care vi-l oferă diploma de bacalaureat este să vă continuați studiile la o universitate, studiile de licență, masterale, pentru unii studiile doctorale, iar pentru toți voi, învățarea pe parcursul întregii vieți”, a precizat Grigore Belostecinic, rectorul ASEM.

Succesul vine la cei care au abilitatea de a-l crea.

„Sunteți în fața luării unor decizii foarte importante și care vă pot influența tot restul vieții. Unde să vă continuați studiile? Astfel, vreau să vă îndemn, informați-vă foarte bine, analizați, hotărâți-vă, având o viziune realistă pentru o perioadă mai lungă de timp. Să aveți mereu un scop în viață și să tindeți pentru a-l atinge. Pentru aceasta, aveți nevoie de multă insistență, mult curaj, foarte multă muncă, multă încredere în forțele proprii. Succesul vine la cei care au abilitatea de a-l crea!”, a menționat rectorul.

La final, Grigore Belostecinic a invitat tinerii pasionați de economie la admiterea ASEM din acest an.

„Toți cei pasionați de economie, finanțe, contabilitate, tehnologii informaționale, drept sau alte domenii de formare profesională sunteți așteptați în această admitere la ASEM pentru a deveni partenerii noștri în construirea viitorului vostru. Indiferent de locul în care vă veți afla în viitor, să aveți gânduri bune despre școală, despre liceele în care ați învățat și despre cei care au depus eforturi foarte mari pentru ca voi să vă dezvoltați ca personalitate.

Vă doresc drum bun în calea pe care porniți și succese tuturor!”, a transmis Grigore Belostecinic.

https://www.youtube.com/watch?v=MzcHLjOpxxM&feature=youtu.be

Taguri: #promoASEM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente