Trecerea subterană din strada Alecu Russo va deveni una pietonală. Cât vor dura lucrările și cum rămâne cu agenții economici care munceau acolo

1
Foto: Facebook/ Iv Ceban

Încă un pasaj subteran intră în reparație. Este vorba de trecerea subterană din strada Alecu Russo (lângă magazinul Soiuz), unde lucrările de reparație sunt preconizate să înceapă săptămâna viitoare.

Acolo sunt aproape finalizate lucrările de demontare şi evacuare a unităţilor de comerţ care ocupau o mare parte din spațiu.

Reparația va dura circa o lună și jumătate, iar pasajul subteran va deveni unul pietonal. „Agenţii economici au fost evacuaţi, iar în urma discuţiei pe care am avut-o cu aceştia, am propus alte locații unde își pot continua activitatea, una dintre ele fiind Piaţa Centrală”, scrie primarul Capitalei.

În perioada lucrărilor de reparaţie a subteranei, urmează să fie amenajată o trecere provizorie de culoare galbenă pentru pietonii care traversează zona. Aceasta urmează să fie amenajată în preajma staţiei de aşteptare a transportului public din strada Alecu Russo.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente