(video) Maia Sandu: „Suntem deschiși spre propunerile Platformei DA și putem propune împreună o echipă puternică pentru guvern”

maiasandu1

Lidera PAS, Maia Sandu, a fost invitată în studioul Europei Libere, unde a vorbit cu Valentina Ursu despre criza politică din Republica Moldova.

„Noi nu am intrat în detalii, dar evident că noi suntem deschiși să analizăm propunerile Platformei DA și, mai mult decât suntem deschiși, credem că se poate, că putem să propunem împreună o echipă puternică pentru un guvern. Problema cea mare este cine votează și, mai ales, cine sprijină politic o asemenea echipă, pentru că, chiar dacă s-ar găsi niște voturi, și nu mai discutăm acum despre calitatea acestor voturi pentru echipă, e mult mai greu să găsești voturi autentice pentru un guvern care să facă lucruri la modul serios și pe lupta împotriva corupției, și pe situația economică, deci, așa cum am zis mai devreme, în parlament nu există o majoritate de oameni care să vrea justiție independentă. Asta este cea mai mare problemă. Nici nu am intrat în detalii, pentru că cel mai mare impediment este al doilea, cel despre care am vorbit. Ca să ne punem de acord asupra prim-ministrului, a echipei, aici sunt sigură că nu există probleme. Evident că avem scopuri comune în continuare, ne dorim să scăpăm țara de clanurile corupte, ne dorim să scăpăm țara de Dodon, nu am discutat despre prezidențiale, dacă despre asta vreți să mă întrebați”, spune Maia Sandu, scrie Europa Liberă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente