(video) Cum a decurs online festivitatea de încheiere a anului academic la un liceu din Chișinău

clopotei

Liceul Moldo-Finlandez, unul dintre liceele de top din Republica Moldova, cu absolvire sută la sută la BAC în anii precedenți, este unic prin implementarea modelului finlandez de predare și învățare. Acest liceu a fost de neîntrecut în procesul de tranziție de la lecțiile predate în stil clasic, suspendate din cauza pandemiei, la lecții excelente predate online. Dovadă este procentul excelent al participării tuturor elevilor la lecții, îndeplinirea temelor virtuale, precum și evaluarea realizată digital.

Întrucât învățământul la distanță a fost realizat cu succes, Echipa de Conducere a decis să organizeze și festivitatea de încheiere a anului academic 2019/2020 – bineînțeles, online. Evenimentul premieră s-a desfășurat vineri, 29 mai 2020, ora 10.00 și a inclus mesaje video pre-înregistrate din partea părinților, elevilor, cadrelor didactice și din partea invitatului virtual special: Dr. Alina Cîrja, directoare a Liceului Român-Finlandez din București, România, instituție de învățământ parteneră a Liceului Moldo-Finlandez.

Festivitatea a culminat cu discursul în direct al șefei promoției 2020, absolventa Maria Sadovoi, urmată de tradiționalul „Ultim sunet” al clopoțelului, care în acest an a sunat de acasă de la elevi, din diferite locuri și localități.

Creativitatea este marca unei școli de viitor, fiind o parte esențială a ADN-ului Liceului Moldo-Finlandez. Așa oameni fac o diferență! Cu așa școli țara noastră se îmbogățește!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente