Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în cooperare cu Oficiul Consilierului Comercial al Ambasadei Turciei în Republica Moldova invită agenții economici să viziteze prima expoziție virtuală din Turcia în domeniul încălțămintei, articolelor de marochinărie și accesoriilor din piele – Shoedex 2020.

Evenimentul este organizat de Uniunea Exportatorilor de Piele și Articolelor din Piele din Regiunea Egee în colaborare cu compania expozițională İZFAŞ (İzmir Fuarcılık Hizmetleri A.Ş.) și cu ajutorul Ministerului Comerțului al Republicii Turcia și se va desfășura în perioada 1-3 iunie, între orele 10.00 și 18.00 pe platforma expozițională de pe adresa www.shoedex.events.

La expoziția Shoedex 2020 vor participa 27 de companii de încălțăminte și patru de genți și accesorii din piele, iar posibilitatea înregistrării online, existența orelor de deschidere și închidere, existența suprafeței expoziționale, organizarea webinar-urilor și a altor evenimente le va oferi vizitatorilor experiența unei expoziții reale.

La acest eveniment expozițional virtual, fiecare participant va avea o pagină proprie cu informații despre companie și colecțiile prezentate. Asemeni unei expoziții în timp real, companiile participante vor avea locații conform unui plan virtual, iar firmele cumpărătoare le vor putea vizita ghidându-se de acest plan. Pe pagina participantului va fi o vitrină virtuală compusă din imagini foto și video.

Vizitatorii, la fel ca la o expoziție în timp real, se vor putea înregistra în sistem cu ajutorul unui formular. Aici veți putea găsi furnizori după planul de locație sau cu ajutorul filtrului de companii și produse. Discuțiile în direct, conferințele video și chaturile vă vor oferi posibilitate să stabiliți contacte comerciale.

Aplicația platformei digitale este ușor accesibilă și poate fi folosită de fiecare posesor de tabletă, smartphone (iOS și Android) sau calculator.

Vizitatorii interesați se pot adresa cu orice întrebare referitoare la expoziție la adresa electronică [email protected]


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.