Dă start weekendului într-un mod captivant, împreună cu centrul America House Chișinău

3

Fii un hacker și află cum influențează K-popul o planetă întreagă în cadrul a două evenimente găzduite online de centrul America House. Vezi mai jos programul activităților.

Live testing: Do „5 minute hacks” work?

Vineri, 29 mai, ora 16.00

Limba de comunicare: engleză

Înlăturarea unei pete, aplicarea fondului de ten cu ajutorul unui mic balon umflat în loc de burete, decojirea usturoiului într-un mod mai ușor și eficient, închiderea corectă a unei cutii de cereale… Cu siguranță ai văzut cel puțin un truc pe internet, menit să ne ușureze tuturor viața.

Dar oare chiar funcționează? Și în ce mod?

Ca să găsim răspuns la întrebare, te invităm să testăm în direct câteva dintre cele mai populare trucuri împreună cu voluntarii American Spaces. Testarea va fi transmisă live pe pagina de Facebook America House Chisinau.

Detalii, vezi AICI.

Virtual Blah Blahs Club: K-Pop & Its Power of Influence

Vineri, 29 mai, ora 17.00

Limba de comunicare: engleză

În doar câteva decenii, cultura sud-coreeană a cucerit mapamondul. Popularitatea K-popului, televiziunii și filmelor sud-coreene a stimulat creșterea altor sectoare, cum ar fi turismul, alimentația și educația lingvistică. Cărui fapt se datorează acest succes și cum influențează K-popul o întreagă planetă, discutăm la Virtual Blah Blahs Club.

Detalii, vezi AICI.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente