100 de moldoveni vor primi câte 1 500 de lei de la FISC. Cum verifici dacă ești unul dintre câștigătorii „Loteriei Fiscale”

Credit-Card-Payment-920×460

Serviciul Fiscal de Stat anunță rezultatele Ediției speciale dedicate sărbătorilor de Paște a concursului „Loteria Fiscală”. Ediția specială I a concursului „Loteria Fiscală”, dedicată sărbătorilor de Paște, care s-a desfășurat pe parcursul lunii aprilie, s-a finalizat.

Astfel, au fost desemnați cei 100 de câștigători care vor primi câte 1 500 de lei, iar lista câștigătorilor poate fi accesată AICI.

Premiile vor fi transferate câștigătorilor pe conturile de card în maximum 10 zile după publicarea listei.

De menționat că, potrivit cadrului de reglementare aprobat prin Hotărârea de Guvern nr. 657 din 17 decembrie 2019, fiecare cetățean care a împlinit vârsta de 18 ani devine automat participant la „Loteria Fiscală” dacă deține un card bancar de la orice bancă licențiată în Republica Moldova și achită cu cardul orice cumpărătură sau serviciu în valoare mai mare de 30 de lei. 

Serviciul Fiscal de Stat vă îndeamnă să nu ezitați să solicitați bonul de casă și vă dorește mult succes în edițiile ulterioare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente