(video) Istoria băiatului născut fără imunitate. „El era cosmonaut pe propria planetă”

bubble-gallery-canonical
Foto: osf.io

Acest video e despre istoria renumită a unui băiețel care a decedat la vârsta de 13 ani. La prima vedere, David Vetter era un copil obișnuit, dar, totuși, era în centrul atenției unei lumi întregi, motivul fiind că s-a născut fără imunitate. De la nașterea sa, David locuia într-o bulă în propria casă, orice intervenție din exterior îi punea viața în pericol. Fără costumul său special nu putea supraviețui nici măcar o singură zi. Vloggerul rus Yan Lapotkov ne explică în videoul său ce este imunitatea și cum acționează aceasta la intervenția microbilor și bacteriilor din exterior.

În acest video, veți afla dacă ați putea să răciți în Antarctida, care organ din corpul uman devine inutil după 25 de ani și cum să primiți imunitatea de grup la orice formă de virus.

De asemenea, veți cunoaște cum funcționează imunitatea corpului uman, ce bariere trebuie să depășească un virus ca să pătrundă în organism și cum reacționează autonom sistemul nostru imunitar la intervențiile microbilor din exterior.

Priviți videoul de mai jos și aflați ceea ce încă nu știați despre imunitate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente