Un consilier al unui deputat din parlament a fost infectat cu COVID-19

Ședința-parlamentului-920×613-1

Un angajat din cabinetul unei persoane de demnitate publică din cadrul Parlamentului Republicii Moldova a fost confirmat pozitiv cu noul tip de coronavirus. Secretariatul parlamentului a fost anunțat despre confirmarea infectării sale în dimineața zilei de astăzi chiar de către acesta.

Persoana este asimptomatică și s-a adresat la medicul de familie pentru monitorizare ulterioară.

Decizia de testare a deputaților și a angajaților din cadrul Secretariatului parlamentului pentru determinarea prezenței virusului COVID-19 a fost luată după ce deputatul Eugeniu Nichiforciuc a fost depistat pozitiv la coronavirus, potrivit declarației făcute în plenul parlamentului de către Dumitru Diacov, președintele fracțiunii Partidului Democrat din Moldova (PDM).

Președinta parlamentului, Zinaida Greceanîi,a semnat dispoziția cu privire la stabilirea regimului de autoizolare la domiciliu a deputaților parlamentului de legislatura a X-a din 22 mai 2020 până la prezentarea rezultatelor negative ale testelor la COVID -19.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente