În municipiul Chișinău au fost înregistrate 98 de accidente rutiere în ultimele 72 de ore

DSC_7311-920×613

În perioada 22-31 mai 2020, este demarată acțiunea ,,10 zile de activități împotriva accidentelor rutiere”. Astfel, angajații Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră au depistat în ultimele 72 de ore 98 de accidente rutiere în perimetrul municipiului Chișinău.

Scopul operațiunii este de a preveni încălcările Regulamentului circulației rutiere și reducerea numărului accidentelor de circulație, precum și sporirea nivelului de disciplină al tuturor participanților la trafic.

Angajaţii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău au intervenit și au documentat 98 de accidente rutiere dintre care 92 de accidente rutiere soldate cu pagube materiale și șase accidente rutiere soldate cu șapte persoane traumatizate. Totodată, polițiștii au stabilit că în cazul a două accidente rutiere, șoferii au urcat în stare de ebrietate la volanul unităților de transport.

În cazurile în care au avut de pătimit persoanele și conducătorii care erau în stare de ebrietate, au fost inițiate procese penale, iar în cazul celor soldate cu pagube materiale, s-au emis decizii de sancționare a șoferilor cu amenzi în valoare de la 900 până la 1 500 de lei cu aplicarea punctelor de penalizare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente