(foto, video) Autoritățile spun la ce etapă se află căutările copilului dispărut din Hâncești

acedv

Inspectoratul General de Poliție a oferit noi detalii în cazul minorului de șase ani dispărut din Hâncești. Conform datelor prezentate de Aliona Dragomirețcaia, șefa Secției Siguranță minori a INSP al IGP, din momentul dispariției copilului, angajații poliției au chestionat rudele copilului și posibili martori și au fost create mai multe grupe de căutare.

„În 42 de ore de căutare, peste 100 de angajați și Poliția de Frontieră au utilizat acel serviciu chinologic cu implicarea câinilor, drone. La fel, au fost implicați serviciul de urgență, carabinieri, peste 140 de angajați, serviciul salvator, toți au venit în ajutorul poliției. În sprijinul angajaților poliției au venit și peste 50 de persoane din cadrul Societății Civile”, a menționat Aliona Dragomirețcaia, șefa Secției Siguranță minori a INSP al IGP.

În ziua în care copilul a dispărut, era îmbrăcat într-un maiou de culoare galbenă, blugi verzi, încălțat în șlapi de culoare roz.

Amintim că băiețelul de șase ani din Hâncești a dispărut marți, 26 mai, în jurul orei 12.00. Poliția face apel către comunitate de a veni în ajutorul poliției pentru a identifica locul aflării copilului. În cazul în care vor fi cunoscute noi informații, poliția va reveni cu detalii.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente