Platforma DA solicită reluarea ședințelor ordinare ale parlamentului, întrucât toți deputații care au fost verificați la COVID-19 au primit rezultate negative. Andrei Năstase este de părere că majoritatea parlamentară nu-și dorește convocarea ședinței, deoarece se teme de crearea unei comisii speciale care să investigheze actele de corupție ale lui Igor Dodon.

„Platforma DA cere reluarea ședințelor plenare ale parlamentului și anularea tuturor formelor de abuz împotriva deputaților. Punerea sub carantină a deputaților le calificăm ca pe o încercare de a obstrucționa actul legislativ, dar mai ales de a împiedica crearea unei comisii parlamentare de anchetă în cazul președintelui Igor Dodon, bănuit de acte grave de corupție și îmbogățire ilicită. De asemenea, anularea discreționară a votului pe marginea legii cu privire la ONG-uri, din cauza căreia statul nu va primi din partea UE circa 600 de milioane de lei”, a declarat Andrei Năstase.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.