(update) Incendiu la Moldexpo. Pompierii au lichidat focul complet

rgdfbvdf

Incendiul izbucnit la Moldexpo din sectorul Centru al Capitalei a fost lichidat complet. Informația a fost confirmată pentru #diez de către serviciul de presă al Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale.

(update) În dimineața zilei de 26 mai, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit la lichidarea unui incendiu care s-a produs pe strada Ghioceilor 1 din municipiul Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la 9.53.

Potrivit datelor înregistrate, arderea a fost depistată în interiorul clădirii „Casa Modernă” pe teritoriul Moldexpo, iar flăcările au cuprins o parte din acoperișul clădirii. Potrivit informațiilor prealabile, incendiul a cuprins o suprafață aproximativ de 450-500 m². La fața locului, în mod de urgență au fost îndreptate nouă autospeciale de intervenție, inclusiv două autoscări conform numărului sporit de intervenție.

Incendiul a fost localizat la ora 11.15, iar echipele de pompieri continuă să lucreze pentru lichidarea arderii. Victime nu au fost raportate. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente