Deputații Pro Moldova au fost testați negativ la COVID-19. „Solicităm să terminăm cu izolarea abuzivă și ilegală a deputaților sănătoși”

deputatii-pro-moldova-au-ramas-fara-functii-de-conducere-in-comisii-si-au-fost-exclusi-din-delegatiile-internationale-147352-1583831433

Deputatul Pro Moldova Sergiu Sârbu a anunțat într-o postare pe pagina sa de Facebook că întreaga fracțiune a fost testată negativ la COVID-19. Sârbu cere convocarea plenului parlamentului și votarea legilor primordiale pentru cetățeni și societate, inclusiv referitoare la angajamentele față de UE.

„Solicităm de urgență să terminăm cu acest circ ieftin cu izolarea abuzivă și ilegală a deputaților sănătoși. Am aflat că anume deputații de opoziție sunt plasați abuziv în concediu medical, chiar și cu test negativ, iar socialiștii se plimbă pe la Curtea Constituțională, prin raioane etc.”, a scris deputatul în postarea sa și a atașat rezultatul testului său.

Deputatul PAS Sergiu Litvinenco a publicat ieri rezultatul testului la COVID-19 și îndeamnă toți deputații să își facă testul pentru ca parlamentul să poată reveni la muncă până la ședința de joi. Rezultatul deputatului PAS este negativ. Tot ieri, încă un deputat a anunțat că a fost confirmat pozitiv la COVID-19. Astfel, doi deputați sunt infectați cu coronavirus.

Amintim că vineri, 22 mai, parlamentul a intrat oficial în carantină după ce Zinaida Greceanîi a semnat o dispoziție care impune izolarea până la prezentarea rezultatelor negative. Totul după ce Dumitru Diacov a spus joi, 21 mai, în cadrul ședinței parlamentului, că Eugeniu Nichiforciuc este testat pozitiv la COVID-19.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente