„A dedicat 30 de ani medicinei și a tratat mii de pacienți.” Chirurgul Stelian Candiba a decedat din cauza COVID-19

covid moldexpo (5)
Foto: Organizația Mondială a Sănătății

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează despre înregistrarea unui nou deces din cauza COVID-19, înregistrat în rândul medicilor. Este vorba despre medicul chirurg Stelian Candiba.

Decesul 268. A trecut în neființă medicul Stelian Candiba în vârstă de 66 ani, care a activat în calitate de medic chirurg, secția chirurgie septică a Spitalului Clinic Sf. Treime din capitală. Acesta a fost internat în data de 18 mai la Spitalul Clinic Republican. „Sistemul medical a pierdut un specialist care și-a dedicat mai mult de 30 ani uneia dintre cele mai complexe specialități din medicină – chirurgia – și a tratat cu grijă și responsabilitate mii de pacienți”, se arată într-un comunicat de presă.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 7 305 cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 268 sunt decese și 3 884 sunt persoane vindecate.

Vezi AICI harta evoluției COVID-19 în Moldova în timp real.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente