Tinerii absolvenți interesați de Jurnalism se pot conecta la un nou eveniment online de orientare în carieră

99431053_1492006277646530_6183792800660717568_o

Cam de o lună, la #diez vorbim despre viitor, viitorul absolvenților din acest an, care în curând vor depune actele pentru admiterea la o universitate de acasă. Pentru că vrem să le facem alegerea mai ușoară, în fiecare săptămână discutăm despre o specialitate diferită cu oameni interesați, profesioniști în acel domeniu, dar și studenți care au experiențe proaspetele legate de domeniul ales. Mâine, 26 mai, te invităm să discutăm despre Jurnalism.

Vom avea alături trei oameni interesanți, cu experiențe diferite în Jurnalism.

Vom vorbi cu Natalia Sergheev, corespondentă Radio Europa Liberă Moldova și producătoare a podcast-ului despre sănătate mintală „Sunt Bine”. Face scurte reportaje video pe subiecte legate de drepturile omului pentru emisiunea „Pur și Simplu”. Numele ei a apărut în VICE România, Ostpol și pe gazeta de perete școlară.

Alături de noi va fi și Ana Gherciu, jurnalistă și managera echipei Moldova.org. Are experiență în realizarea materialelor multimedia, a reportajelor video din teritoriu etc. A creat politica editorială Moldova.org, a construit și instruit echipa, este traineră în storytelling și organizatoare de evenimente media și film, precum Anim’est sau TIFF.

Îl vom asculta și vedea și pe Petru Beșleagă, student la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, anul întâi. Petru, la fel ca și mulți absolvenți de clasa a XII-a, era confuz în privința facultății unde urma să depună actele. Totuși, inima l-a atras spre Jurnalism, iar atunci când credea că este prea străin de această profesie, a redescoperit-o dintr-o nouă perspectivă, activând ca reporter. Iar acum, deja de mai bine de jumătate de an, face parte din familia #diez.

Vom fi live mâine, 26 mai, începând cu ora 17.30, pe pagina de Facebook #diez, Privesc.eu și învăț.online.

Urmăriți detaliile evenimentului aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente