Testat negativ la COVID-19, deputatul PAS Sergiu Litvinenco își îndeamnă colegii să se testeze și să revină la muncă

Litvinenco-Sergiu

Deputatul PAS Sergiu Litvinenco a publicat rezultatul testului la COVID-19 și îndeamnă toți deputații să își facă testul pentru ca parlamentul să poată reveni la muncă până la ședința de joi. Rezultatul deputatului PAS este negativ.

„Am făcut astăzi testul pentru COVID-19. Rezultatul este negativ. Adică NU sunt infectat. Și toți deputații trebuie sau trebuiau să facă testul. Asta înseamnă că până cel târziu mâine, toți trebuie să știe dacă sunt sau nu infectați cu COVID-19. Prin urmare, nu văd nici măcar pretexte formale din partea majorității PSRM-PD de a nu convoca ședința parlamentului pentru joi-vineri – cine e cu rezultat negativ vine la ședință, cine este cu rezultat pozitiv – nu vine”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

În cadrul ședinței parlamentului, prioritară este votarea pachetului de legi care ține de îndeplinirea condiționalităților UE. Dacă va fi votat acest proiect de lege, Republica Moldova va beneficia în scurt timp de 30 de milioane de euro.

Vezi mai jos rezultatul testului.

Amintim că vineri, 22 mai, parlamentul a intrat oficial în carantină după ce Zinaida Greceanîi a semnat o dispoziție care impune izolarea până la prezentarea rezultatelor negative. Totul după ce Dumitru Diacov a spus joi, 21 mai, în cadrul ședinței parlamentului că Eugeniu Nichiforciuc este testat pozitiv la COVID-19.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente