Participă la primul maraton educațional pentru tineri și câștigă premii de valoare. Cum te poți înscrie la concurs

Imag16

Primul maraton virtual Dual Quest a fost lansat. Dual Quest presupune o aventură virtuală pe care o pot parcurge tinerii cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani, care doresc să descopere avantajele și beneficiile învățământului dual.

Participanții vor rezolva sarcini, studiind resursele online, și vor participa la concursuri propuse de organizatori. Pentru fiecare răspuns corect, elevii vor aduna punctaj, iar 18 dintre cei mai activi se vor alege cu premii de valoare. Aventura virtuală îi va ajuta pe elevi să descopere învățământul dual și să aleagă o meserie pe plac.

Persoanele interesate se pot înregistra AICI.

Ce este Dual Quest?

# Un maraton virtual care ajută elevii să învețe despre noile posibilități de studii, să muncească pentru a obține un punctaj maximal și să câștige super premii.
# Un joc interactiv în care vor descoperi învățământul profesional tehnic prin sistem dual și avantajele acestuia.
# Un concurs online prin intermediul căruia tinerii vor cunoaște meserii și întreprinderi unde vor putea realiza instruirea practică.
# O competiție virtuală destinată elevilor claselor gimnaziale și liceale dornici să devină buni specialiști, cu o meserie interesantă și bine plătită.

Toate detaliile despre cum tinerii se pot înscrie în joc pot fi găsite AICI.

Dual Quest este organizat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării în parteneriat cu Agenția Internațională de Cooperare a Germaniei (GIZ) în cadrul proiectului „Promovarea Învățământului Profesional Tehnic pentru o Economie Verde”, finanțat de către Ministerul Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare a Germaniei (BMZ) și Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și cu sprijinul companiei Orange Systems.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente