Încă un deputat din Parlamentul Republicii Moldova a fost testat pozitiv la COVID-19. „Eu mă simt bine”

1

Deputatul socialist Vladimir Mizdrenco a fost testat pozitiv la COVID-19. Anunțul a fost făcut de politician pe pagina sa de Facebook. Totodată, se pare că deputatul are coronavirus asimptomatic.

„Astăzi, împreună cu alți colegi din fracțiunea PSRM, am făcut testul anti-COVID-19. Cu puțin timp în urmă, am primit rezultatul și este pozitiv.

De obicei, cuvântul pozitiv la mine avea o asociere cu lucruri bune, nu și acum. Eu mă simt bine, nu simt simptome caracteristice acestui virus.

Cu toate acestea, sunt obligat să stau cel puțin 14 zile în autoizolare, sub stricta monitorizare a medicului de familie”, a scris deputatul.

Astăzi, deputatul PAS Sergiu Litvinenco a publicat rezultatul testului la COVID-19 și îndeamnă toți deputații să își facă testul pentru ca parlamentul să poată reveni la muncă până la ședința de joi. Rezultatul deputatului PAS este negativ.

Amintim că vineri, 22 mai, parlamentul a intrat oficial în carantină după ce Zinaida Greceanîi a semnat o dispoziție care impune izolarea până la prezentarea rezultatelor negative. Totul după ce Dumitru Diacov a spus joi, 21 mai, în cadrul ședinței parlamentului, că Eugeniu Nichiforciuc este testat pozitiv la COVID-19.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente