Încă cinci decese în Moldova din cauza COVID-19. Numărul cazurilor a ajuns la 255

covid medici in actiune (5)
Foto: simbol/OMS

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a actualizat datele ce țin de evoluția COVID-19 în Moldova. Potrivit informației, încă cinci persoane au pierdut lupta cu infecția.

Decesul 251: bărbat de 81 de ani din municipiul Chișinău, internat la Spitalul Clinic Republican în data de 4.5.2020. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. II, obezitate gr. II, cardiopatie mixtă.

Decesul 252: femeie de 87 de ani din regiunea transnistreană. Comorbidităţi: cardiomiopatie mixtă.

Decesul 253: femeie de 83 de ani din municipiul Chișinău, internată la Spitalul Clinic Republican în data de 17.5.2020. Comorbidităţi: boală renală cronică, hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie mixtă.

Decesul 254: bărbat de 72 de ani din municipiul Chișinău, internat la Spitalul Clinic Municipal Nr. 1 în data de 15.5.2020. Comorbidități: diabet zaharat tip 2, nefropatie diabetică, angină pectorală de efort CL.F.III.

Decesul 255: femeie de 65 de ani transferată din SCM „Sfânta Treime” la Institutul de Medicină Urgentă în data de 20.5.2020. Comorbidități: diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă.

În Republica Moldova sunt înregistrate la moment 7 093 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 880 în Stânga Nistrului.

Vezi AICI harta evoluției COVID-19 în Moldova în timp real.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente