Ministerul Sănătății a anunțat trei cazuri noi de deces din cauza COVID-19. Este vorba despre un bărbat și două femei, care sufereau și de alte maladii. Numărul total al cazurilor a ajuns la 237.

Decesul 235: bărbat de 47 de ani din mun. Chișinău, internat în data de 16 mai la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Comorbidități: insuficiență cardiovasculară, neuronală, cardiomiopatie mixtă.

Decesul 236: femeie de 58 de ani din mun. Chișinău, internată în data de 12 mai la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Comorbidități: diabet zaharat, pielonefrită cronică, insuficiență renală, cardiomiopatie mixtă.

Decesul 237: femeie de 76 de ani din mun. Soroca, internată în data de 17 mai la Spitalul raional Soroca. Comorbidități: hipertensiune arterială, nefropatie hipertensivă, angiopatie diabetică, obezitate gr. 2.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 6 847 de cazuri de infecție cu COVID-19, dintre care 3 369 de persoane au fost tratate şi 237 au decedat din cauza COVID-19.

Vezi AICI harta evoluției COVID-19 în Moldova în timp real.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.