Deputatul PAS Sergiu Litvinenco propune organizarea ședințelor parlamentului în regim online

parlament

Deputatul PAS Sergiu Litvinenco propune organizarea următoarelor ședințe ale parlamentului în regim online după ce un deputat a fost confirmat cu COVID-19, iar plenul este nevoit să se afle în carantină. Deputatul a spus că va înregistra un proiect de lege pentru modificarea regulamentului parlamentului, astfel încât să fie posibilă organizarea ședințelor în regim online.

„Proiectul legii trebuie votat cât mai curând posibil. Și aici există două opțiuni – fie ne întrunim luni sau marți în ședință plenară obișnuită (fără participarea deputaților PD care sunt în autoizolare), fie îl votăm, așa cum s-a întâmplat, de exemplu, în România, în regim online.
Cert este că, săptămâna viitoare, parlamentul trebuie să se întrunească ca să voteze inițiativele legislative pentru a beneficia de 30 de milioane de euro din tranșa a doua a asistenței macrofinanciare din partea UE”, a scris deputatul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Vă amintim că Dumitru Diacov a spus ieri, 21 mai, în cadrul ședinței parlamentului, că Eugeniu Nichiforciuc este testat pozitiv la COVID-19. El a mai participat la ședința fracțiunii PDM, acolo unde au fost prezenți și cinci miniștri.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente