Învață limbi străine și cunoaște-i pe Igor Guzun și Lilia Ojovan, alături de Clubul Voluntarilor Artico

home
Foto: Eneida Nieves

Clubul Voluntarilor Artico a pregătit pentru tine trei evenimente noi. În această săptămână, poți învăța și practica limbi străine la The International Language Cafe, poți să vorbești cu scriitorul Igor Guzun la „O carte – un destin!” și îi poți cunoaște istoria Liliei Ojovan la Storytelling.

# The International Language Café este un fenomen cunoscut în întreagă lume și de doi ani este și la ARTICO! „Cafeneaua” reprezintă o oportunitate pentru persoane din diferite țări de a se întâlni și de a practica limbi străine cu vorbitori nativi. Pe parcursul pandemiei, Clubul Voluntarilor este mereu alături de voi, așa că au decis să organizeze acest eveniment online.

The International Language Café se va desfășura în data de 22 mai, ora 14.00, online, pe platforma Zoom. Sunt bineveniți toți doritorii!

Vor fi camere specifice pentru fiecare limbă în parte și fiecare cameră va fi moderată de un vorbitor nativ al acelei limbi. Persoanele sunt invitate să intre în orice cameră și să înceapă o conversație cu vorbitorul nativ.

Limbile practicate la The International Language Café vor fi: engleza, franceza, germana, româna și rusa.

Doritorii se pot înregistra AICI!

# „O carte – un destin!” alături de Igor Guzun.

Evenimentul „O carte – un destin”, organizat de către Clubul Voluntarilor ARTICO, are menirea de a crea o conexiune scriitor-cititor și la prima sa ediție îl are ca invitat pe Igor Guzun. „Bine”, „Vinil” și „Iubi” sunt doar câteva cărți ale lui Igor Guzun, iar pentru a descoperi călătoria parcursă și inspirația din spatele acestora, sunteți să luați parte la eveniment.

Evenimentul se va desfășura în data de 23 mai, ora 14.00, în format online.

Doritorii se pot înregistra AICI!

# Storytelling alături de Lilia Ojovan.

Prezentatoarea TV, antreprenoarea și influencera social media, cunoscută de mulți sub pseudonimul „Lilu”, vă oferă posibilitatea de a cunoaște mai multe detalii din viața sa. Veți descoperi lumea sa autentică dincolo de culise și treptele pe care le-a parcurs spre o carieră de succes.

Evenimentul se va desfășura în data de 24 mai, ora 20.00, în mediul online.

Doritorii se pot înregistra AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente