(foto) Scuarul Mihai Eminescu din centrul Capitalei urmează să fie reparat. „Pentru comercianți, va fi amenajat un alt loc”

parc

Scuarul Mihai Eminescu va fi reparat și amenajat și se va numi „Aleea artiștilor de creație, expoziție cu vânzare”. Anunțul a fost făcut de primarul general al Capitalei, Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook. Potrivit oficialului, pentru comercianții care își desfășurau activitatea în scuar va fi amenajat un alt loc.

„Mulți nici nu cunosc că acolo este bustul poetului Mihai Eminescu, deoarece nu se vedea din cauza pieței improvizate. Pentru comercianți, va fi amenajat un alt loc unde vor fi create condiții mai bune, dar și din punct de vedere estetic pentru oraș. În acest sens, a fost realizată o schiță de proiect care urmează să fie prezentată, iar locul prevăzut ar fi tot în centrul orașului, în spatele catedralei, pe strada pietonală și se va numi «Aleea artiștilor de creație, expoziție cu vânzare»”, scrie Ceban.

Potrivit primarului, autoritățile locale vor avea sâmbătă o întâlnire cu comercianții pentru a discuta mai multe detalii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente