Tinerii care vor să studieze la Comunicare pot afla mai multe despre acest domeniu la un nou eveniment online #diez

98310549_1488710691309422_605909723849424896_o

Vă invităm să vă conectați joi, 21 mai, alături de echipa #diez la un nou eveniment online din seria de evenimente despre orientare în carieră, pe care-l dedicăm specialității Comunicare. Ne vor povesti despre experiența lor de studenți și profesioniști Ludmila Andronic, Cristian Saulea și Andreia Cojocari.

Evenimentul va fi transmis live pe pagina diez de Facebook, pe pagina Privesc.eu și pe pagina învăț.online. Detaliile și actualizările evenimentului le puteți găsi aici.

Vom vorbi cu Ludmila Andronic, directoare Afaceri Corporative EFES VITANTA MOLDOVA BREWERY, prima PR-istă cu diplomă din Moldova (primul om care a lucrat în PR având diplomă în acest domeniu), profesoară universitară netitulară din 2000, autoare a două manuale de comunicare „Comunicare societală în situații de criză” și „Statistica în comunicare”. Ludmila a colaborat în calitate de expertă în comunicare strategică cu UNDP, USAID, Banca Mondială, OECD, UNICEF, dar este și trainer în comunicare.

Cristian Saulea, specialist în comunicare și director executiv Parsec ne va povesti despre experiența acumulată în cei 12 ani de carieră, timp în care a reușit să lucreze în dezvoltarea mai multor instituții media, a lucrat cu patru partide politice, cu demnitari și politicieni cunoscuți, cu instituții de stat, cu organizații internaționale pentru care a făcut consultanță. Cristian știe că, întotdeauna există o soluție, chiar dacă la prima vedere tratează lumea din jur cu ironie și sarcasm. Dacă ai ajuns la el, ești pe mâini bune, pentru că e un comunicator de nădejde. Pune preț pe vinuri bune, cărți SF și viniluri. Este „tatăl” celui de mai succes candidat politic din Moldova, motanul Lunohod.

Alături de noi va fi și Andreia Cojocari, studentă la facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, an absolvent. Andreia face voluntariat încă de la 13 ani, iar odată cu împlinirea celor 18 ani a mers în trei proiecte interculturale: în Georgia, Italia și Rusia. Pe parcursul experienței sale universitare, a avut ocazia să studieze un semestru (patru luni) la Bruxelles, Belgia, unde a avut parte de adevărați profesioniști și admiratori ai specialității de comunicare socială și publicitate. A călătorit în peste 15 țări, dar totuși a ales să rămână acasă și să vadă partea bună a lucrurilor, orice s-ar întâmpla. Timp de trei ani, a activat la radio Muz FM în calitate de comunicatoare, dar și prezentatoare radio. Pentru o perioadă, a trăit o experiență profesională în care era implicată în trei posturi de muncă (proiecte) diferite unul de altul (domeniul HoReCa, magazin de îmbrăcăminte și radio), iar acest fapt i-a permis să înțeleagă cât e de interesant și divers domeniul comunicării și al relațiilor publice.

Le veți putea adresa întrebări în comentariile din live.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente