(foto) Surpriză de vară pe piața din Moldova – au apărut primele spumante în cutie metalică ecologică

apriori4

„2020, deși probabil am avut alte așteptări, este un an al provocărilor. Am avut timpul necesar să reexaminăm unele scopuri și să le marcăm pe cele care contează cu adevărat. Ne-a fost testată creativitatea, așa că, în pragul verii, vă prezentăm o idee/un produs inovator pentru piața din Republica Moldova – vin spumant Apriori Wine în cutie metalică, produs Acasă, 100 % natural”, spun cei de la Apriori Wine.

„Spumantele, deseori, sunt servite doar de sărbători sau celebrări, iar noi am dorit să transformăm consumul într-o plăcere unică, comodă, accesibilă și de o clipă – o plăcere pură cu un produs nobil ca statut.

Pentru acest proiect a fost instalată o linie de îmbuteliere aparte pentru acest tip de ambalaj și am adaptat-o pentru lucru cu cei mai buni specialiști din Italia.

Cea mai de preț valoare promovată de Apriori Wine este „consumul responsabil”; cutia metalică în volum de 0,25 ml, după părerea noastră, devine o soluție unică pentru a savura moderat. Respectiv, prezintă și un avantaj față sticla clasică, care odată deschisă și conținutul nefiind consumat în câteva ore, rămân a se pierde calitățile de bază ale produsului – perlarea și prospețimea.

Ambalaj mai ecologic, dacă nu eco 100 %, acest statut se exprimă prin reducerea tuturor costurilor de transportare, manipulare și utilizare, prin doi factori: greutatea și volumul ambalajului propriu-zis. Acesta fiind mai compact și ușor, obținem o micșorare esențială de resurse în producere. Acest tip de ambalaj este cu un coeficient de reciclare mai mare decât sticla de 0,75 l.

Susținem că mulți consumatori vor asocia consumul din acest ambalaj cu următoarele sentimente: comod, ușor și practic”, mai adaugă Vadim Ștacu, directorul de maketing de la Apriori Wines.

Începând cu 4 mai 2020, produsele au fost listate în șase magazine specializate de băuturi alcoolice care aparțin Apriori Wines și timp de 10 zile au obținut nouă comenzi repetate, cu total vânzare de 326 de can-uri.

Ce fel de spumante există în cutii metalice

100 % natural, produs prin metoda Charmat (ASTI Style – Italy), aceeași materie primă din care se produc spumantele Apriori Wine în sticle clasice de 0,75 l, un brand/produs cu experiență și reputație pe piața Republicii Moldova de cinci ani de zile.

Sweet White Muscat

# Conțiunt redus de alcool (7 %), se caracterizează prin finețe și ușurință.
# Dulce și foarte aromat, se obține prin adăugarea mustului natural din struguri.

Sweet Rose Muscat

# Conțiunt redus de alcool (7 %), se caracterizează prin finețe și ușurință.
# Dulce și foarte aromat, se obține prin adăugarea mustului natural din struguri.

Dry White Glera

# Soiul utilizat, Glera, reprezintă renumitul Prosecco, doar că este crescut în Moldova și are o denumire locală.
# Vin spumant clasic brut, mereu apreciat de consumatorul care se pricepe în vinuri.

„Brandurile puternice vin pe piață cu produse noi, inovative, acele produse care schimbă percepția și stilul de viață ale consumatorului. Nu poți, într-o țară vinicolă, să vii cu aceleași vinuri și de fiecare dată să transmiți același mesaj – că sunt mai bune ca cele din anul trecut”, completează cei de la Apriori Wines.

Prețul unei cutii metalice variază între 20 și 22 de lei la raft.

Mai multe detalii despre cum puteți să le găsiți, vedeți pe pagina de Facebook  Apriori Wines.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente