(foto) S-a lansat Meal Kit – primul serviciu de livrare din Moldova care îți oferă șansa de a încerca „boneta de bucătar” direct la tine acasă

mealkitcollage

Dacă ai testat deja tot ce puteai testa în propria bucătărie și vrei să savurezi mâncare pe care ai găsi-o doar în restaurante, atunci Meal Kit vine să-ți rezolve această problemă. Meal Kit îți oferă o rețetă detaliată și ingrediente suficiente pentru a găti pentru doi.

„Cu Meal Kit, fiecare rețetă vine cu ingrediente porționate cu precizie și instrucțiuni ușor de urmat, care va face gătitul simplu și distractiv. Te invităm să aduci restaurantul direct la tine acasă cu ajutorul serviciului nostru de livrare.

Cu Meal Kit va fi ușor să îți perfecționezi abilitățile de a găti și să încerci mâncăruri noi ale bucătăriilor din întreaga lume! Datorită ingredientelor porționate și a instrucțiunilor ușor de urmat, creăm posibilitatea de a încerca ceva nou și îți oferim ție și familiei tale o experiență ca la restaurant!

Acum sunt cinci rețete unice și distractive de preparat pe MealKit.md, dar stați aproape. Adăugăm mai multe în curând!

Pe măsură ce construim această nouă afacere, suntem conștienți de faptul că trăim într-o perioadă instabilă din cauza crizei provocate de COVID-19. Pentru că ideea Meal Kit este parțial inspirată de aceste vremuri ciudate, când suntem cu toții blocați în casă, vrem și noi să facem tot ce putem pentru a ajuta. Un procent din toate vânzările de Meal Kit se vor îndrepta către eforturile de susținere a Smokehouse, care deja îi ajută pe cei nevoiași din Chișinău. La fel ca Smokehouse, ne dorim ca Meal Kit să fie o afacere primară pentru comunitate și, în aceste momente, comunitatea noastră este mai valoroasa ca niciodată”, spun cei de la Meal Kit.

Cum lucrează Meal Kit

Ce conține un Meal Kit

Ce felul de mâncare puteți găsi pe Meal Kit

Prețul variază de la 165 de lei până la 319 lei și, de asemenea, puteți găsi bere craft care să se asorteze cu mâncarea gătită.

Mai multe detalii, pe mealkit.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente