„Această sacoșă a devenit simbolul corupției în Moldova.” Renato Usatîi lansează flashmob-ul „O sacoșă pentru Dodon”

usatii dodon

Renato Usatîi a lansat un flashmob prin care cetățenii îi pot lăsa în dar lui Dodon Codul penal și o pungă. Potrivit primarului de Bălți, anume acest element reprezintă simbolul corupției în Moldova.

„Igor Dodon lua mereu mită, fiind ministrul economiei în guvernul Greceanîi, atunci când noi eram în opoziție și trăiam în corturi în fața parlamentului. Astăzi, Dodon are multe probleme, deoarece el trebuie să explice de ce a luat bani de la Moscova.

După căderea guvernului Sandu, Dodon a creat o coaliție cu democrații lui Plahotniuc, a restabilit toate schemele, încearcă să creeze altele noi. Acum, Plahotniuc a obosit să fie fentat de Dodon și a decis să publice încă o secvență din acel video.

Fă un gest onorific pentru țară. Dă-ți demisia. După asta în țară se vor desfășura alegeri corecte fără «tușonkă», hrișcă și bani în plic, așa cum o făceai cu Plahotniuc.

Mă miră cum de nu ai luat bani în plasă. De aceea, ți-am adus o sacoșă cu calendar din anul 2019. În ea am pus Codul penal și rog toți oamenii să se alăture acestui flashmob. Aduceți câte o sacoșă lui Dodon. Această sacoșă a devenit simbolul corupției în Moldova. Sunt sigur că sunt mai multe sacoșe cu bani pe care le-a luat Igor Dodon”, a declarat Renato Usatîi.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente