(video) Un licean din Chișinău explică de ce consumăm constant conținut și alegem să facem lucruri simple în locul celor importante

dragos

Dragoș Șargu, elev în clasa XII-a din liceul „Spiru Haret”, a lansat un video în care vorbește despre modul toxic de consum constant de conținut, fenomen ce ne face să optăm pentru activitățile simple în locul celor mai importante. Dragoș ne explică legătura alegerilor noastre cu efectul ce îl primim la nivel hormonal.

„Ideea videoului a venit în urma stresului pe care l-a pus această carantină pe mine. Sunt un om foarte extrovertit și lipsa comunicării cu oamenii m-a făcut vulnerabil unei rutine zilnice greșite. Analizându-mi comportamentul și conectând asta cu cunoștințele acumulate anterior, am înțeles că acesta este mesajul pe care trebuie să îl propag în această perioadă”, spune Dragoș.

Tânărul ambițios s-a autoprovocat să lanseze un video în 24 de ore, deoarece probabilitatea ca acesta să nu apară pe internet vreodată ar fi crescut dacă nu își seta o limită de timp.

 Filmat de Florin Palamarciuc, elev în clasa XI-a, liceul „Spiru Haret”.

Autoare: Beatricia Petrașcu

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente