(video) Campionii olimpici îndeamnă societatea să practice sportul și activitatea fizică

olympicfest_XL

Ziua Sportivului și a Mișcării Olimpice este consemnată în Republica Moldova în a treia sâmbătă a lunii mai. CNOS marchează această sărbătoare prin evenimentul Olympic Fest și Cursa Olimpică, care anul acesta a ajuns la cea de-a 29 ediție.

Evenimentul Olympic Fest 2020 – online edition va avea loc în perioada 12-23 mai 2020 și va cuprinde mai multe acțiuni pe platformele de comunicare ale CNOS, ale partenerilor și Federațiilor Naționale.

https://www.youtube.com/watch?v=wqK1rvxD_Go&t=1s

Olympic Fest 2020 online edition provoacă și motivează pe toată lumea să se sincronizeze și să practice sportul oriunde are posibilitatea: acasă, în parcuri, pe terenuri sportive, respectând toate regulile de protecție în vigoare și având grijă de cei dragi.

https://www.youtube.com/watch?v=CeJpCcFcXV0&t=2s

Olympic Fest 2020 își propune să adune cât mai mulți participanți online pentru a păstra aprins spiritul de competiție și pentru a transmite sportivilor și antrenorilor motivația de a întreține viu visul olimpic în această perioadă, când nu ne putem aduna în număr mare pentru a ne bucura de sport și mișcare.

https://www.youtube.com/watch?v=GrDkX9Etw_4

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente