Orice perioadă complicată vine și cu oportunităţi pentru o restartare a activităților, a planurilor, a ambițiilor, asigurând o renaștere a afacerilor într-o nouă realitate. Revenirea în forţă este mai rapidă când ai un partener financiar alături, care-ți înțelege necesitățile de afaceri, care îți impulsionează restartul, care contribuie la creșterea rulajelor şi a vânzărilor, pentru a-ți realiza obiectivele aici, ACASĂ.

Convingerea că totul va fi bine și că împreună suntem mai puternici motivează echipa MAIB să sprijine prin acțiuni concrete afacerile locale şi să lanseze oferte speciale.

De astăzi, Moldova Agroindbank pune la dispoziția antreprenorilor o ofertă unică – Creditele RESTART pentru finanțarea capitalului circulant în scopul susținerii/relansării businessului.

Creditele RESTART de la Moldova Agroindbank sunt:

# simple: acordate prin procedură simplificată, cu un pachet minimal de documente, inclusiv cu limite preaprobate pentru clienţii fideli ai băncii;

# avantajoase: cu o dobândă în mărime de 8,76 % în MDL și 4,4 % în EUR/USD, care poate fi subvenționată în cadrul Programului de subvenționare a dobânzilor, implementat de Guvernul Republicii Moldova.

# valoroase: suma maximală a creditului este de până la 5 milioane de lei. Creditul se acordă pe un termen de până la 36 de luni. Comision pentru examinarea dosarului de credit nu se aplică;

# flexibile: graficul de rambursare a creditului se determină individual în dependență de tipul activității, cu perioada de grație de până la șase luni sau opt luni în cazul producătorilor agricoli.

Vă aşteptăm la Moldova Agroindbank! Susţinem cu încredere afacerile de acasă, din Republica Moldova!

#MAIB4Business #MAIB4IMM