Gala The Best FIFA Football Awards 2020 a fost anulată. Anul acesta nu va fi oferit premiul pentru cel mai bun fotbalist

cdsgkwkenajeiadmzmup
Foto: FIFA.com

Ediția galei The Best 2020 va fi anulată de către FIFA din cauza pandemiei de coronavirus. Gala trenuia să fie organizată în luna septembrie la Milano, însă FIFA a decis să suspende evenimentul și să nu decerneze vreun trofeu în acest an, după ce pandemia de coronavirus a forțat unele campioanate să fie încheiate prematur, iar altele să fie suspendate pe o perioadă nedeterminată.

La fel, forul fotbalistic a decis amânarea mai multor competiții pe care ar fi trebuit să le organizeze în 2020, precum Campionatul Mondial de fotbal feminin U17 și U20, dar și Campionatul Mondial de futsal, scrie digisport.ro.

În 2019, cel mai bun fotbalist desemnat de FIFA a fost Lionel Messi, iar premiul pentru cea mai bună jucătoare de fotbal a fost câștigat de Megan Rapinoe.

Pe lângă premiul de cel mai bun fotbalist, la gala FIFA The Best erau acordate distincții și pentru cei mai buni antrenori și cele mai bune jucătoare. De asemenea, forul mondial realiza echipa anului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente