(foto, video) O familie din Moldova, Andrei și Svetlana Faina, a creat prima instalație mobilă de igienizare cu UVC din țară

andreifainacollage

Pentru a-și aduce aportul în lupta cu pandemia globală de COVID-19, o familie de moldoveni, Andrei și Svetlana Faina, a creat prima Instalație mobilă de igienizare cu UVC din țară. Nenumăratele studii din lume arată că tehnologia utilizată sterilizează virusuri, bacterii, spori și mucegai, inclusiv din familia coronavirusurilor, în proporție de 99,9 %. Acțiunea directă a razelor UVC distruge structura ADN/ARN a oricărui microorganism.

Este puternică și eficientă, iradiază cu raze UVC  la 360°, dezinfectează aerul și suprafețele expuse în minute. Este o soluție reală pentru combaterea pandemiei de coronavirus. 

Se utilizează pentru igienizarea spațiilor precum: spitale, centre medicale, școli, grădinițe, teatre, oficii, spații comerciale, depozite, HoReCa etc. Igienizarea se petrece în lipsa oamenilor și altor vietăți.

Nu este ceva nou în lume, țări precum Statele Unite, Australia, Marea Britanie au producători de instalații similare încă din anii ’60.

Creatorii s-au gândit la toate: instalația are trei regimuri de lucru setabile prin temporizatorul încorporat, pornire întârziată cu 30 de secunde pentru a părăsi încăperea, este stabilă și durabilă, oferă garanție de trei ani.

Are și Moldova minți luminate. Să-i susținem pe producătorii noștri. Raportul calitate-preț este rezonabil, prețul fiind mai accesibil de patru ori decât producția de import.

Dacă vreți să ajutați sistemul medical din Moldova, să protejați cadrele medicale, angajații și clienții, îi puteți contacta direct și fără intermediari: Andrei Faina – 069339933, Svetlana Faina – 069335533, [email protected].

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente