Dacă vrei să studiezi Drept, #diez te invită la un eveniment online unde vei afla mai multe despre acest domeniu

drept

#diez continuă seria de evenimente online în carieră, iar azi de la ora 18.00 vom fi live pe pagina #diez de Facebook, Privesc.eu și pagina de Facebook învăț.online împreună cu Oleg Efrim, avocat și lector universitar, Valeriu Drăgălin, avocat, și Mădălina Ursu, studentă la Drept. Vom vorbi despre drept, despre oportunitățile pe care le are un student care învață această specialitate și ce înseamnă să fii un profesionist în domeniu.

Despre invitații noștri

Oleg Efrim – avocat, lector universitar la facultatea de Drept, USM. Actualmente este partener la casa de avocatură Efrim Roșca Asociații. Între 2008 și 2009, a fost avocat parlamentar al Republicii Moldova la Centrul pentru drepturile omului. Din noiembrie 2009, Oleg Efrim a ocupat funcția de viceministru al justiției în Republica Moldova ca mai târziu, în mai 2011, să fie numit ministru al justiției.

Valeriu Drăgălin – avocat, American Bar Association Rule of Law Initiative în Moldova. Valeriu a absolvit facultatea de Drept în 2016. Între ianuarie 2018 și ianuarie 2020, a fost președintele Consiliului Național al Tineretului din Moldova. În trecut, a activat la Consiliul Concurenței, iar în paralel făcea și consiliere individuală.


Mădălina Ursu – studentă în anul II, facultatea de Drept, USM. În paralel cu studenția, Mădălina ocupă și funcția de secretar general al Asociației Studenților în Drept. Mădălina crede că un student de la drept nu trebuie să cunoască doar informații despre drept. Astfel, face voluntariat încă din liceu, implicându-se în diferite organizații de tineret și în proiecte de dezvoltare.


Te așteptăm să te conectezi fără întârziere și să pregătești toate întrebările la care nu ai răspuns. Le vei putea adresa direct în comentariile de la live. Evenimentul va fi difuzat pe pagina de Facebook Privesc.Eu, #diez și Învăț.Online.

Urmărește detaliile pe pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente