(hartă) Țările europene în care poți juca tenis de câmp. Practicarea acestui sport este posibilă în 27 de țări membre ale UE

MG_2315

Tennis Europe a publicat un raport State of Tennis care prezintă posibilitățile de joc și recomandările naționale actuale în fiecare dintre cele 50 de țări membre ale asociației. Raportul va fi actualizat săptămânal.

Tennis Europe a publicat un raport State of Tennis care prezintă posibilitățile de joc și recomandările naționale actuale în fiecare dintre cele 50 de țări membre ale asociației. Raportul va fi actualizat săptămânal.

Scopul raportării este de a menține o actualizare a informațiilor despre posibilitățile practicării tenisului în fiecare țară.

Președintele Tennis Europe, Thomas Hammerl, a conturat așteptările acestui raport: „Obiectivul nostru este să repornim turneul de juniori imediat ce este posibil. Pentru aceasta, avem nevoie de trei «unde verzi» – turnee profesioniste ITF, terenuri deschise și competiții permise în toate țările membre și ridicarea restricțiilor de călătorie în toată Europa”.

În prezent, practicarea tenisului este posibilă în 27 de țări europene, sub anumite restricții (Armenia, Austria, Belgia, Belarus, Bulgaria, Croația, Cipru, Cehia, Danemarca, Germania, Estonia, Finlanda, Grecia, Ungaria, Israel, Islanda, Italia, Letonia, Lituania, Țările de Jos, Norvegia, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovenia, Slovacia și Suedia).

În alte opt țări au fost confirmate datele când se revine la tenis (Elveția, Spania, Franța, Irlanda, Liechtenstein, Luxemburg, San Marino, Ucraina).

În Republica Moldova, se permit antrenamentele de activitate fizică pentru membrii loturilor naționale doar în parcurile și pădurile publice, conform unei Dispoziții a Comisiei pentru Situației Excepționale a Republicii Moldova. În același context, atât Școala de Tenis din Chișinău, cât și toate cluburile de tenis private din țară, nu au dreptul de a deschide terenurile pentru practicarea tenisului.

În prezent, activitățile de tenis sunt interzise în toate celelalte națiuni europene.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente