Două curse charter suplimentare vor fi operate pentru repatrierea moldovenilor din Rusia. Cât costă un bilet

avionul-de-la-air-moldova-nevoit-sa-faca-cale-intoarsa-In-timpul-zborului-spre-italia-s-au-format-fisuri-pe-parbriz-1515761814-920×445

Autoritatea Aeronautică Civilă informează că urmează să efectueze două curse charter suplimentare de repatriere a cetățenilor Republicii Moldova din Moscova. Zborurile vor avea loc în perioada 7-15 mai 2020 și vor fi operate de compania aeriană Air Moldova.

Prețul unui bilet este de 102 euro. Zborurile vor fi operate pe 10 și 17 mai. Detalii despre zboruri vor putea fi accesate ulterior pe pagina oficială a companiei Air Moldova.

No photo description available.

Conform procedurii stabilite anterior de către Comisia pentru Situații Excepționale, de cursele sus-menționate vor beneficia cetățenii moldoveni incluși în listele de așteptare ale misiunilor diplomatice și ale oficiilor consulare prin completarea chestionarelor puse la dispoziția solicitanților începând cu 29 martie 2020, prioritate având studenții, persoanele aflate în tratament medical, cetățeni aflați în dificultate. Persoanele incluse în listele sus-menționate vor fi informate în prealabil despre detaliile privind modalitatea de achiziționare a biletelor de călătorie.

Vedeți și lista cu datele de contact ale misiunilor diplomatice.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente