Twitter testează o funcţie care îți va da posibilitatea să te gândeşti înainte de a posta

fd

Chiar dacă la începutul acestui an directorul general Twitter, Jack Dorsey, spunea că sunt şanse mici ca Twitter să primească un buton de editare a postărilor, o funcţie asemănătoare va intra în curând în faza de testare.

Motivul invocat de Dorsey pentru care a refuzat posibilitatea de a edita tweet-uri este acela de a nu elimina „spontaneitatea” din spatele unor postări, însă se pare că va încerca totuşi să introducă o modalitate de a-i face pe utilizatori să se gândească de două ori înainte de a scrie anumite mesaje, scrie adevărul.ro.

Într-o postare anunţată de contul oficial Twitter Support, compania anunţă că va introduce o funcţie nouă, experimentală, în aplicaţia de iOS. Aceasta va avea scopul de a detecta limbajul necorespunzător şi de a-i avertiza pe utilizatori înainte să posteze un mesaj care conţine injurii, insulte rasiale etc.

Twitter spune că nu încearcă să cenzureze utilizatorii, ci doar le oferă, prin această funcţie, posibilitatea de a se calma înainte de a posta un mesaj sau măcar de a-l reformula.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente