(video) Cea mai populară doctoră din Rusia, Elena Malîșeva, are un castel de milioane de dolari pe malul râului Hudson

BeFunky-collage

Elena Malîșeva este cea mai populară doctoră la ora actuală în Rusia. Ea este coprezentatoarea emisiunii despre sănătate Жить Здорово și oaspete activă la alte talk-show-uri în care se abordează subiectul pandemiei COVID-19. Deși nu este virusologă, Elena Malîșeva oferă prognoze despre această pandemie, deseori eronate. Din motivul creșterii popularității ei în media, opozantul rus Alexei Navalinîi a realizat o investigație în care a descoperit imobilul de lux al doctorei situat pe malul râului Hudson.

Este vorba despre un castel impunător cu un interior împodobit cu aur, are 21 de camere, două bucătării, propriul cinematograf și multe alte camere de odihnă. Suprafața acestui imobil este de 1 100 de metri pătrați, iar prețul se ridică la suma de 6,4 milioane de dolari. De asemenea, Navalinîi a mai găsit și alte două apartamente cu suprafața de 111 metri pătrați, fiecare în New York. Prețul acestor apartamente este de 4,2 milioane de dolari.

Elena Malîșeva este doctor-terapeută, cardiologă, doctoră în științe medicale, femeie de afaceri și prezentatoare TV. Elena Malîșeva a fost susținătoarea aprigă a reformei pensiei în Rusia și este om de încredere al lui Serghei Sabeanin, primarul Moscovei.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente