Lista magazinelor zoologice din Chișinău care livrează hrană și produse pentru animalele de companie

pets

Dacă stai în carantină împreună cu un animal de companie, cu siguranță ai nevoie de hrană sau anumite produse pentru acesta. Deoarece se recomandă să stăm în casă pe timp de pandemie, mai multe magazine zoologice din Chișinău au anunțat că fac livrări până la ușă. Mai jos îți prezentăm lista acestor magazine.

# PetShop

canna-pet.com

Aici găsești mâncare umedă și uscată, jucării, accesorii și produse de igienă pentru câini, pisici, păsări, pești și rozătoare. Livrarea produselor în orașul Chișinău costă 35 de lei sau se face gratuit dacă comanda ta depășește suma de 300 de lei. Comenzile efectuate în zilele de lucru până la ora 15.00 se aduc în aceeași zi, iar comenzile efectuate după ora 15.00 se aduc în următoarea zi.

De asemenea, există și opțiunea „livrare rapidă”, care se face în timp de două ore și costă 95 de lei.

Livrările se fac și în regiunile Moldovei, iar prețul acestora este calculat în funcție de distanță.

Achitarea produselor este posibilă doar în numerar și se face atunci când curierul aduce comanda.

Zoo magazinul poate fi accesat online AICI!

# Zoo Expert

pets.webmd.com

Zoo magazinul pune la dispoziție hrană, produse de igienă și accesorii pentru pisici, câini, păsări și rozătoare. Livrarea produselor costă 35 de lei în Chișinău sau este gratuită dacă suma comenzii este mai mare de 350 de lei. În regiuni, livrarea costă 65 de lei sau este gratuită dacă valoarea comenzii depășește 500 de lei.

Termenul de livrare este de una-două zile și este coordonat cu managerul.

Achitarea poate fi efectuată:

1. în numerar – plata este acceptata în lei, conform prețurilor de pe site;

2. prin transfer – pentru achitarea prin transfer, după ce se face comanda, persoanelor juridice li se va trimite bonul de plată;

3. online – plata se va face prin cardul bancar Visa sau Master Card.

Zoo magazinul poate fi accesat online AICI!

# Planeta Zoo K9

goodfon.com

Aici veți găsi hrană, medicamente, accesorii și produse de igienă pentru câini, pisici, pești, păsări și rozătoarea. Livrarea se efectuează în decurs de 48 de ore de la plasarea comenzii, doar pe teritoriul orașului Chișinău. Livrarea costă 50 de lei sau este gratuită dacă suma comenzii depășește 500 de lei. Pentru persoanele în etate, livrarea este gratuită indiferent de valoarea comenzii.

Achitarea se face în numerar sau cu cardul bancar la primirea comenzii.

Zoo magazinul poate fi accesat online AICI!

# Belcando

cesarsway.com

Aici veți găsi hrană și suplimente alimentare pentru pisici și câini. Suma minimă acceptată pentru o comandă este de 300 de lei. Toate comenzile plasate ajung în una-două zile lucrătoare. Livrarea este gratuită pe teritoriul orașelor Chişinău, Bălţi şi Cahul, iar pe teritoriul Moldovei pentru livrare se achită suplimentar.

Metodele de achitare sunt următoarele: în numerar la preluarea comenzii sau prin transfer bancar.

Zoo magazinul poate fi accesat online AICI!

# SAVANNA

briskpets.com

Zoo magazinul pune la dispoziție hrană, vitamine, accesorii și produse de igienă pentru câini, pisici, pești, păsări, rozătoare și reptile. Conform datelor de pe site, magazinul este disponibil 24/24.

În condițiile de carantină, zoo magazinul a anunțat că va face livrări acasă. Informații suplimentare despre modul de livrare și achitare găsiți la numerele de telefon: 069 111 865, 061 097 696.

Zoo magazinul poate fi accesat online AICI!

# Magazinul zoologic din Grand Shop

purecottongrass.com

Aici veți găsi hrană, vitamine, accesorii și produse de igienă pentru câini, pisici, rozătoare și păsări. Taxele de livrare în raza oraşului Chişinău sunt zero pentru comenzile cu o valoare mai mare de 1 000 de lei. Comenzile cu o valoare mai mică de 1 000 lei sunt livrate în raza oraşului Chişinău contra unei taxe unice de 50 de lei. Comenzile primite până la ora 16.00 se efectuează în aceeași zi, comenzile primite după ora 16.00 se livrează în ziua următoare de la efectuarea comenzii. Comenzile plasate în timpul weekendului (a doua jumătate a zilei de sâmbătă și duminică) vor fi procesate luni.

Achitarea poate fi făcută în numerar/cash la momentul livrării mărfii și prin transfer bancar la contul curent al companiei. De asemenea, există posibilitatea achitării în credit.

Zoo magazinul poate fi accesat online AICI!

# Magazinul zoologic din BigShop

www.petfoodprocessing.net

Aici găsiți hrană pentru pisici și câini, colivii, cuști și acvarii. Livrarea în Chișinău este gratuită, iar dacă aveți nevoie de o livrare urgentă în decurs de patru ore atunci vă va costa 100 de lei. Livrarea produselor se efectuează între orele 18.00 și 22.00.

Livrarea în raza de 10 de kilometri de la Chișinău este de 100 de lei. Livrarea în raza de 20 de kilometri de la Chișinău este de 150 de lei. Livrarea în alte regiuni din Republica Moldova se face în decurs de 48 de ore și se taxează în felul următor: 6 lei/km.

Plata poate fi făcută în numerar la primirea produsului sau prin transfer. De asemenea, există opțiunea de a cumpăra produse în credit.

Zoo magazinul poate fi accesat online AICI!

# Compartimentul zoologic de pe rozetka.md

foto simbol/petanos.com

Aici veți găsi produse de igienă, vitamine și medicamente, jucării, hrană și alte produse pentru câini, pisici, păsări, pești, rozătoare și reptile.

Livrarea se face timp de șapte zile lucrătoare, iar plata se efectuează online, prin intermediul cardului.

Zoo magazinul poate fi accesat online AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente