(video) UPDATE. Reacția lui Usatîi. În plină pandemie, primarul orașului Bălți se distrează la vilă alături de opt tineri

descărcare

Primarul orașului Bălți, Renato Usatîi, se pare că nu ține cont de pandemie, carantină și alte norme de securitate impuse. Acesta apare într-un video alături de opt tineri la o terasă. Persoanele prezente în video se relaxează fără a păstra distanța socială, încălcând astfel normele impuse pe timpul stării de urgență.

UPDATE: Renato Usatîi a menționat în unul din liveurile sale pe Instagram că această întâlnire nu s-a petrecut într-un loc public sau la o terasă, ci la Ghidici, la vila sa. Acesta a mai spus că s-a întâlnit cu băieții și a vorbit despre politică: „Băieții au venit, nu erau doi-trei, ok. Am făcut o ciorbă din ciuperci albe. Am discutat situația din țară. Băieții îmi puneau întrebări, iar eu mi-am expus părerea, ceea ce cred despre unii și despre alții”.

Imaginile video au fost postate pe Instagram de către unul dintre cei opt tineri prezenți la terasă alături de Usatîi, cu 24 de ore în urmă. Tânărul are peste 40 000 de urmăritori pe contul să de Instagram.

Reamintim că pe 17 martie în Moldova a fost declarată stare de urgență. În acest context persoanele sunt îndemnate să stea acasă și să iasă doar în caz de necesitate: magazin, farmacie etc. Totodată, pe perioada stării de urgență nu se permit ieșirile în locuri publice într-o componență mai mare de trei persoane, iar localurile de agrement nu au dreptul să activeze.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente