Usatîi spune că Igor Dodon ar fi obținut cetățenia altui stat. Reacția președintelui: „Nu atrageți atenția la toți nebunii”

dfdfdfdf

Reanto Usatîi a declarat recent la un post de televiziunea că Igor Dodon ar avea cetățenia a încă unui stat în afară de cea a Republicii Moldova, însă nu a dorit să spună anume a cărei țări. Igor Dodon a dezmințit această informație în cadrul emisiunii „Președintele Răspunde”.

„Igor Dodon a obținut cetățenia altui stat fiind președintele Republicii Moldova și până acum ține asta în secret”, a spus Renato Usatîi. Politicianul nu a dorit să spună al cărui stat este cetățean Igor Dodon, dar a ținut să menționeze că „transpiră foarte mult” din cauza asta.

La rândul său, Igor Dodon a calificat aceste declarații ca fiind drept aberații, iar pe cei care declară astfel de lucruri i-a numit „balaboli” și bandiți din ani ’90.

„Sunt aberații. Nu am, nu am avut și nici nu voi avea cetățenia altui stat. Eu consider că președintele unui stat nu poate avea o altă cetățenie decât a statului pe care îl conduce. Cei care declară astfel de lucruri vor să facă tot posibilul să nu putem gestiona situația, cu tot felul de falsuri, aberații și învinuiri. Nu atrageți atenția la toți nebunii. Scopul lor este să destabilizeze situația. Ei vor să fie mii și zeci de mii de cazuri de COVID-19 în țară”, a spus Dodon.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente