Ești supărat(ă) pe corupție? Înscrie-te în Clubul Ideilor Anticorupție – echipa tinerilor care promovează integritatea

foto simbol/ hbr.org

Ești tânăr(ă) și cauți oportunități prin care să-ți dezvolți abilitățile? Ești supărat(ă) pe corupție și ai idei despre cum poate fi redus acest fenomen? Acum ai șansa să îți faci vocea auzită! Ești invitat(ă) să te înscrii în Clubul Ideilor Anticorupție.

În cadrul clubului, vei afla mai multe despre corupție și consecințele acesteia, vei învăța cum poți să te implici în prevenirea corupției, vei învăța să scrii și să faci discursuri prin care să motivezi oamenii să nu mai tolereze darea și luarea de mită și alte ilegalități.

Tot în cadrul acestui club, care se va desfășura online, vei învăța și câteva trucuri de filmare cu telefonul, dar și cum să îți promovezi produsele video sau cele scrise pe rețelele de socializare.

Din Clubul Ideilor Anticorupție vor face parte 50 de tineri și tinere de 15-20 de ani, din diferite regiuni ale Republicii Moldova. Participanții vor fi selectați de un juriu în baza argumentării răspunsurilor din formular. Înscrierile, prin formular, încep pe 10 aprilie și se încheie la 30 aprilie 2020.

Trainerii, ofițeri anticorupție din cadrul CNA și formatori din cadrul Centrului Media pentru Tineri vor organiza mai multe sesiuni de instruire. Participanții vor înțelege mai bine ce este corupția și care sunt riscurile și consecințele ei, vor învăța cum pot să se implice în prevenirea corupției, vor învăța să formuleze discursuri cu mesaje țintite, vor învăța să filmeze și să distribuie materiale care promovează integritatea.

Surpriza cea mare îi așteptă la final, șansa să câștige unul dintre cele cinci premii: ceas inteligent, boxe, baterii externe. Câștigătorii vor fi desemnați în baza voturilor acumulate din partea publicului.

Doritorii de a participa trebuie să completeze ACEST FORMULAR.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente