Angajații Fulger vor patrula de astăzi străzile din Soroca pentru a preveni răspândirea COVID-19

_MG_5763

În legătură cu regimul de carantină în care a fost plasat municipiul Soroca, angajații BPDS Fulger vor patrula de astăzi străzile din Soroca, pentru asigurarea securității și responsabilizarea cetățenilor.

Conform dispoziției nr. 15 a Comisiei naționale din 8.4.2020, măsurile restrictive pentru această zonă au fost înăsprite. Astfel, în oraș sunt activate cinci posturi de restricționare a accesului și două filtre, iar în total, în aceste activități de prevenire a infectării și răspândirii virusului, sunt antrenați 100 de angajați MAI și 25 de militari.

Astfel, de astăzi, pe lângă limitarea accesului în/și din localitate, au fost inițiate acțiuni de patrulare pedestră a echipelor mixte formate din polițiști de sector și ofițeri Fulger. Aceștia patrulează cartierele și străzile orașului de la ora 9.0 dimineața până la 22.00.

Menționăm că până la moment, în Soroca au fost înregistrate 86 de persoane infectate cu virusul COVID-19 și două decese, iar 103 persoane se află în regim de autoizolare la domiciliu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente