(foto) Cine sunt câștigătorii concursului „Pictures of the Year International 2019” la categoria „Știri locale”

ghggghf

Concursul fotojurnalistic internațional Pictures of the Year International (POY) se află la cea de-a 77-a ediție de decernare a premiilor pentru cele mai reușite imagini ale anului 2019. Câștigătorii au fost clasificați după mai multe categorii jurnalistice. Echipa #diez vă va prezenta în mai multe serii toate fotografiile premiate la acest concurs.

În a cincea serie, vă prezentăm imaginile câștigătoare la categoria „Știri locale” (Local News Picture Story).

Locul I. „Decesul cinematografului din Bangladesh”

Proprietarii sălilor de cinema se plâng deseori că se confruntă cu prejudicii imense în afaceri. Sute de teatre au fost demolate în tot Bangladeshul în ultimii ani, iar în locul lor au fost construite spații comerciale.

Locul II. Andras D. Hajdu/Freelancer. „Cataracta”

Timp de 25 de ani, doctorul Richard Hardi, medic oftalmolog, vindecă pacienții din Congo, în cea mai dotată sală de operație din centrul Africii.

Locul III. Laetitia Vancon/The New Yrok Times. „Identitatea germană”

Germania este o țară din ce în ce mai diversă, iar moștenirea istorică pe care a obținut-o a lăsat multe sentimente omenirii. Întrucât germanii marchează a 30-a aniversare a căderii Zidului Berlinului, aceste imagini răspund la întrebarea „ce face un german în această zi?”.

Premiul de excelență. Jake May/The Flint Journal, Malive.com. „40 de zile și 40 de nopți”

Circa 50 000 de membri ai Uniunii Internaționale Automobilistică din Michigan au intrat în grevă timp de 40 de zile pentru a solicita salarii și condiții mai bune în compania General Motors.

Premiul de excelență. Jake May/The Flint Journal, Malive.com. „Cinci ani e prea mult”

Timp de cinci ani, locuitorii din orașul Flint, Michigan, se confruntă cu o criză imensă de apă potabilă. Mulți încă mai folosesc apă îmbuteliată pentru a o bea, a face baie sau pentru a spăla vesela. După cinci ani de la începerea acestei crize, autoritățile nu au venit cu vreo soluție.

Taguri: #POY 2019
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente