(doc) 1,5 milioane de lei pentru deszăpezirea străzilor din Chișinău în acest an. Cum explică primăria aceste cheltuieli

presarare

Primăria municipiului Chișinău a cheltuit, pentru serviciile de deszăpezire prin presurarea materialului antiderapant, peste 1,5 milioane de lei. Informația a fost prezentată de Direcția Generală Transport Public și Căi de Comunicații la solicitarea consilierului PL Ion Cebanu. Reprezentanții primăriei au spus că pentru serviciile de deszăpezire din acest an au fost preconizate peste 29 de milioane de lei.

Ion Cebanu s-a arătat nemulțumit de suma cheltuită pentru serviciile din această iarnă. „Iarna asta, chiar dacă a fost mai mult cald decât rece și zăpadă nu a prea fost deloc, primăria Chișinăului a cheltuit pentru material antiderapant 1 515 801 de lei și cam 1 933,25 tone”, a scris reprezentatul PL Ion Cebanu pe pagina sa de Facebook.

„Toate rapoartele referitoare la cheltuielile zilnice pentru presurarea materialului antiderapant sunt înregistrate și urmează să fie publicate pe site-ul primăriei. Pentru serviciile de deszăpezire, în fiecare an sunt preconizate peste 29 de milioane de lei, astfel Direcția Generală Transport Public și Căi de Comunicați a folosit 1,5 milioane din suma preconizată”, a declarat pentru diez.md Natalia Ixari, ofițeră de presă a primăriei.

Amintim că primăria municipiului Chișinău a alocat pentru serviciile de deszăpezire din iarna trecută 30 de milioane de lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente