Un moldovean din Spania a lansat o campanie de susținere a sistemului medical din țară prin strângerea de fonduri

92023742_10158061836454761_2965048264979644416_o

Eugeniu Buza este un fizioterapeut la clubul de fotbal Leganés din Madrid. Acesta a lansat campania „FootballUnitesForMoldova” prin intermediul căreia strânge fonduri, venind în ajutorul sistemului medical din Moldova.

„De mic m-am dedicat sportului, și anume fotbalului. El m-a dus de pe terenuri improvizate în curțile din Chișinău spre Italia, Elveția și Spania. Acum sunt profesionist în științele sportului și fizioterapeut la CD Leganés din Madrid. După mai mulți ani petrecuți în sisteme sanitare europene, simt responsabilitatea de a întinde celor de acasă o mână de ajutor, unind resursele colegilor, sportivilor, antrenorilor și desigur ale microbiștilor, într-un act benefic pentru sistemul medical din Republica Moldova”, scrie Eugeniu.

De asemenea, el menționează că suma colectată va fi direcționată către producerea vizierelor de protecție (PET), Asociația Industriilor Creative din Moldova, dar și procurarea altor echipamente de protecție, cu dovada achiziționărilor și transferurilor corespunzătoare.

Mai multe detalii cu privire la actul benefic, dar și colectarea fondurilor, pot fi găsite AICI.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente