ASEM – instituția care a ajuns în clasamentul internațional Eduniversal

asem_altceva

Pentru anul 2019, Academia de Studii Economice a Moldovei (ASEM) a fost declarată unica și cea mai bună instituție cu profil economic din Republica Moldova, ajungând în clasamentul internațional Eduniversal.

Potrivit clasamentului Eduniversal, Academia de Studii Economice a Moldovei se clasează în top 1 000 de școli cu profil economic din lume. Aceasta este unica instituție care deține 1 PALME OF EXCELLENCE, criteriu care semnifică faptul că ASEM este o instituție de învățământ superior, specializată în domeniul economic, care a atins o influență și un nivel considerabil în sistemul educațional din Republica Moldova.

Eduniversal este un clasament internațional de talie înaltă, care urmărește și clasează ciclurile de masterat și programele de masterat de Business și Administrarea Afacerilor din cadrul universităților cu profil economic. Clasamentul Eduniversal este urmat de U-Multirank și Webometrics, alte două clasamente stabilite la nivel global, vedeți aici. Eduniversal este ales în baza instituțiilor de învățământ selectate din 154 de țări, care cuprind nouă zone geografice.

Selecția oficială Eduniversal a celor mai bune 1 000 de școli de afaceri din întreaga lume a fost creată sub îndrumarea Comitetului Științific Internațional „Eduniversal”. Clasamentul celor mai bune 1 000 de școli de afaceri este revizuit în fiecare an pentru a oferi o hartă actuală a celor mai bune instituții de învățământ superior din întreaga lume.

Vedeți rezultatele oficiale ale clasamentului pentru cele mai bune instituții cu profil economic în anul 2019, aici.

Taguri: #promoASEM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente