(video) Un club de noapte din sectorul Râșcani al Capitalei a fost amendat pentru organizarea petrecerilor pe timp de epidemie

326f09d3783cf2cb68d5954b8bc37329

Ofițerii de investigații din cadrul Inspectoratului național de investigație împreună cu ofițerii BPDS „Fulger”, au descins într-un local din Chișinău, care a încălcat toate normele de protecție împotriva infecției cu COVID-19. În urma controalelor efectuate, în localul de noapte au fost depistate și identificate mai multe persoane care consumau băuturi alcoolice.

Poliția a fost sesizată precum că în sectorul Râșcani al capitalei activează pe timp de noapte un club de agrement, iar organizatorii acestui club de tip închis propun spre vânzare băuturi alcoolice.

La fața locului, polițiștii au depistat 10 persoane, cu vârstele cuprinse între 20 și 30 de ani, care sărbătoreau o zi de naștere, consumau băuturi alcoolice și fumau narghilea.

Conform informației poliției, persoanele intrau în local prin înțelegere prealabilă cu administratorul acestuia. Pentru ignorarea prevederilor Dispozițiilor aprobate de Comisia pentru Situații Excepționale, agentul economic riscă amendă de 75 000 de lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente