Bugetarii ar mai putea avea încă două săptămâni libere

viorica-3-920×518-1

În cadrul briefingului de presă susținut de ministra sănătății, muncii și protecției sociale, Viorica Dumbrăveanu, de prezentare a informațiilor actualizate privind controlul infecției prin coronavirusul de tip nou la nivel național, oficiala a anunțat că bugetarii ar mai putea avea două săptămâni libere.

Cu această recomandare, cei de la punctul focal vor veni astăzi la ședința Comisiei pentru Situații Excepționale. „Vrem să solicităm declararea următoarelor două săptămâni libere pentru bugetari, cu o eventuală prelungire a acestei perioade, în funcție de evoluția situației epidemiologice. Necesitatea determinării acestor zile libere este condiționată în mod special de cazurile care se înregistrează și de efectele pozitive pe care le-au dat zilele libere din această săptămână”, spune ministra.

În total, în Moldova sunt 864 de persoane infectate cu coronavirus, dintre care 76 sunt în stare gravă. Azi s-a anunțat despre tratarea a încă șapte pacienți. De asemenea, astăzi au fost anunțate încă două decese.

A fost lansată o platformă care îți arată în timp real evoluția numărului de cazuri în Moldova. Platforma mai conține și o hartă interactivă care arată vizual repartizarea cazurilor pe regiuni. Mai multe detalii despre platformă vezi AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente